søndag den 6. januar 2013

2012 - året der gik

Her et lille tilbageblik på mit 2012:

Januar: Hr. kæreste og jeg havde 4 årsdag <3

Februar: Jeg startede i min sidste praktik i en vuggestue, og kæresten fyldte 27 år

Marts og April: Kæresten købte en helt ny bil! Vi var til svigermors 50 års fødselsdags fest, og så var vi også til sølvbryllup i kærestens familie.

Maj og juni: Vi var til min kusines studentergilde, og sommeren begyndte at titte frem ;o)


Juli: Jeg fyldte 26 år, vi var til Grøn koncert, på marked og så skrev jeg specialiseringsopgave i de 3 uger jeg havde ferie. Havde min sidste dag i praktikken.


August: Fortsatte i vuggestuen som vikar. Jeg begyndte til kor. Hr. kæreste tog nogle dage i sommerhus med gutterne og senere tog vi også i sommerhus i en uge i Jylland;o) Vi var med til at fejre svigerforældrenes kobberbryllup, og så var vi på familietur med min familie i Den fynske landsby.

September: Skrev jeg to eksamensopgaver samtidig, og jeg kreerede mig egen blog!

Oktober: Jeg var til linjefagseksamen og bestod!!! Og så var vi til guldbryllup i kærestens familie.


November: Jeg var til julefrokost med mit stamhold og så begyndte jeg på min bacheloropgave.


December: Vi julehyggede og tog på julemarked. Vi var til en 50 års fødselsdag i min familie, og så var der selvfølgelig juleaften og alle familiejulefrokoster og komsammen. Og som traditionen tro fejrede vi den sidste dag i 2012 med en nytårsfest hos nogle venner.




Året er fløjet af sted, især decembermåned! Jeg glæder mig til at se hvad 2013 vil bringe! Jeg ved jeg bliver færdiguddannet pædagog lige om lidt, men hvad der ellers vil komme til at ske, er uvidst....


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for din kommentar!