lørdag den 1. februar 2014

Huskøb


Vi glæder os sådan til at vi skal flytte!

Sådan ser huset ud omme fra havesiden af:


Glæder mig sådan til at kunne nyde haven til sommer - at sole sig på terrassen, høre naboerne slår græs, høre fugle kvidre om morgenen, og nyde en kold drink en lun sommeraften i selskab af min forlovede under et varmt tæppe.
Selvfølgelig høre der jo også lidt havearbejde med i købet, og det er vi slet ikke vandt til, da vi ikke har have til vores lejlighed, men mon ikke det går...Vi ser i hvert fald positivt på det.
Derfor har vi heller ikke nogle haveredskaber, men er så heldige at vi har fået lov til at arve noget fra et familiemedlem der er gået bort for nylig. Så har vi da noget til en start.

Vi flytter som sagt om en måneds tid, og da ingen af os har boet i hus selv før, er der så nogen af jer der har nogle gode råd i den sammenhæng? Fx ifht. ting man skal have ordnet inden, ting vi skal være opmærksomme på eller lign.?

Vi har sparet lidt penge sammen til nye møbler, maling, lamper, gardiner o.lign. De fleste af vores nuværende møbler, er gamle og slidte, så vi trænger, men har desværre ikke sparet nok sammen endnu til at vi kan købe alle møbler til at starte med. Det kunne nu ellers være fedt med et nyt hus fyldt med nye møbler...

Det første vi har købt, er en ny seng, som vi købte i dag i Jysk. Det er en Dunlopillo elevations seng, som jeg glæder mig til at falde i søvn i! På nuværende tidspunkt, skiftes vi engang imellem til at sove på vores gamle sofa, da vi i den gamle seng får ondt i ryggen af at ligge i. Men må også sige at den har gjort det godt de sidste mange år...
2 x denne behaglige seng!




Af gardiner tænker vi, at vi nok vil holde os til plissegardiner og rullegardiner..




Vi har kigget på denne gulv lampe ind til stuen...

Mht. maling, er der så nogle der har nogle gode råd til hvor meget man skal købe? og hvad det ca vil koste? Det skal bare være hvid maling i første omgang, huset er på 130 km2 og to af værelserne er blå og lyserød.

SMIL fra Charlotte



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for din kommentar!