lørdag den 24. august 2013

Kreativ med de små (Tegnesjov)

Jeg vil lige starte med at beklage at forrige indlæg havde så mange forskellige skriftstørrelser! Kan godt se det ser noget forvirrende ud - ved ikke lige hvad der gik galt. Beklager, men håber I kan bruge indlægget til noget alligevel!

Hvis regnen står ned udenfor og man bare trænger til noget hygge indedøre, er her et par hurtige, enkle aktiviteter du kan lave med dit barn:

Fx kan barnet tegne en flot tegning eller male, på et stykke papir. Lad det ligge og tørre og laminer det så hvis du har en lamineringsmaskine. Så har du en dækkeserviet eller bare noget fint pynt til væggen ;o)

Lånt af baby.dk
Du kan også vælge en del fra tegningen og laminere det, lave et lille hul i toppen og lade barnet vælge et stykke bånd, du binde i toppen, så har du et fint bogmærke, som barnet eksempelvis kan forærer i julegave ;o)

Fra badut.typepad.com



En anden idé, er hvis du har et par tomme toiletruller, som barnet kan male og dekorere. Klistre dem sammen og wupti - så er det en flot kikkert! Dette samme gælder med en tom køkkenrulle! Sjovt og brugbart stykke legetøj!
Fra findinspiration.dk

God fornøjelse!



2 kommentarer:

Tusind tak for din kommentar!